lørdag den 10. august 2013

Sommer & Gris!

Sommeren er over os, så vi spiser ude i haven så ofte vi kan.

I dag gør vi det igen. VI skal have svinemørbrad i salvie og bacon samt en lille sommersalat med nektariner og estragon.

Svinemørbrad - Salvie - Nektariner

Svinemørbrad & Salvie

Nektariner & Avocado


Ingredienser: - 4 pers.-

600 G. Svinemørbrad
Salvie
150 G. Bacon i skiver
salt & peber

Tørrede Abrikoser
Evt. friske solbær

2 stk. Nektariner
1 stk. Avocado
½ stk. citron.
Olivenolie 1 spsk.
Frisk Estragon og oregano. (eller brug dine egne favorit krydderurter fra haven)
Sort sesam


Fremgangsmåde:

1) Svinemørbraden befries for den sene, som er på siden. Mørbraden krydres med salt og peber. Rulles ind i salvie og bacon.
Steges i ovn ved 200 G i 12-14 min.

2) Citronsaft og olivenolie kommes i en skål. Avocado skæres igennem på langs og tages ud af skallen. Skær hver halvdel ud i tre stykker og kom det ned i skål med citron og olie.
Nektarinerne skæres i mundrette stykker og blandes forsigtigt med avocado.

Anret det i et passende fad og top det op med sort sesam og friske krydderurter. Jeg brugte estragon, oregano og lavendelblomster.  

Server groft brød eller en lækker salat af perlespelt til retten. Så er der ikke nogen som går sulten i seng!  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar