onsdag den 16. september 2015

Bounty? Ja tak!

Står du mangler en lille fræk ting, som du kan servere for dine gæster, så kommer her en meget nem og simpel opskrift på lækre hjemmelavede bounty. Dine gæster vil helt sikkert sige "wow, hvor har du meget overskud" Det var da noget i den stil Lone, Linda og Andreas sagde i går :o)

Det er lækkert at imponere, når det er så taknemmeligt som disse bounty. 

Bounty - den i rød indpakning! (altså mørk chokolade;o)) 

Så er der hjemmelavet bounty


Ingredienser
1 ds. kondenseret mælk (400 gram)
235 gram koksmel
ca 200 gram chokolade 60% (du kan selv bestemme hvor mørk du ønsker chokoladen)

Fremgangsmåde
1) Kondenseret mælk og kokos røres godt sammen. Sæt det på køl et par timer, så det bliver til en fast konsistens.

2) Smelt chokoladen.

3) Nu kan du forme dine bounty som du ønsker. Overtræk dem med smeltet chokolade og sæt dem på køl indtil chokoladen har sat sig. 
Hvis du ønsker at drysse noget pynt på din bountybar skal du huske at gøre det inden chokoladen størkner :o) 

Super lækre bounty - server med en god kop kaffe
  
Wup wup... så er der hjemmelavet bounty til kaffen. 

God fornøjelse med det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar