onsdag den 21. februar 2018

kokken 40 år - 2. servering

Vi er kommet igennem den 1. servering og nu kommer der lidt kød og salater på langbordet.

Rødvinen er åbnet så vi er klar!


Pulled pork med syltede rødløg og dukkah

Små sprøde skaller med hønsefrikassé, edamame bønner og gulerødder



Jeg servede et par lækre salater sammen med hovedretten.

Bagt rødbede med appelsin, persille, nødder, blå ost og honning

Grønkål, romainesalat, radicchio, æbler, græskarkerner og citron 




Vin: Lidt blandet Zinfandel. Disse to var blandt vinene. 
Michael David - Rage Zinfandel 2013
Michael David - Earthquake Zinfandel 2013

Ja så kom vi så langt. Snakken går lystigt omkring bordet... men vi skal da have ost og chokolade ;-) Det poster jeg her på bloggen inden længe. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar